Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «فرحناز محمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه میزان سازش خانواده های کرمانشاهی در سامانه تصمیم ۲۰ درصد بوده است، افزود: با تلاش‌های مشاوران خانواده سازمان بهزیستی از احتمال فرزند طلاق شده ۲ هزار کرمانشاهی جلوگیری شد.

۲۵ هزار جلسه مشاوره از تشکیل چهار هزار پرونده و فرزند طلاق شدن ۲ هزار کرمانشاهی جلوگیری کرد

وی از برگزاری ۲۵ هزار جلسه مشاوره برای متقاضیان طلاق در سامانه تصمیم خبر داد و اظهار داشت: در استان کرمانشاه، ۵۵ مرکز مشاوره خانواده بصورت تخصصی در قالب سامانه تصمیم در زمینه کاهش طلاق فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه با سازش های صورت گرفته در سامانه تصمیم از تشکیل و پیگیری بیش از چهار هزار پرونده در دستگاه قضایی استان جلوگیری شد، افزود: سامانه تصمیم یکی از موفق ترین طرح های چند سال اخیر در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی بطور خاص طلاق است که بین دستگاه قضایی و سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۳۹۷ راه اندازی شد.

به گفته وی استان کرمانشاه جزو اولین استان هایی بود که این سامانه را راه اندازی و در همه شهرستان های استان هم توسعه داد.

محمدی استان کرمانشاه را جزو سه استان اول کشور در زمینه کاهش نرخ خام طلاق در پنج سال گذشته عنوان کرد و گفت: اکنون کرمانشاه اولین استان کشور است که در قالب طرح مراقبت خانواده، علاوه بر پرونده های طلاق، پرونده های تمکین، حضانت و ملاقات فرزند نیز در سامانه تصمیم جهت انجام مشاوره های تخصصی، به مشاوران خانواده بهزیستی ارجاع می‌شود.

هم اکنون ۱۵۰ هزار نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان زیرپوشش بهزیستی و بیش از ۱۶۰هزار نفر دیگر از جمعیت استان کرمانشاه زیرپوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.

برچسب‌ها سازمان بهزیستی مشاوره طلاق کرمانشاه سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی مشاوره طلاق سازمان بهزیستی مشاوره طلاق کرمانشاه سازمان بهزیستی کشور سامانه تصمیم سازمان بهزیستی استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و گفت : بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری